Transfers: ‘Anderlecht wil in laatste week zes spelers zien vertrekken’

‘Anderlecht wil zich in de laatste week ontdoen van zes overbodige spelers’

27 augustus om 09:30

RSC Anderlecht staat voor een cruciale week. De transferdeadline nadert en Jesper Fredberg heeft nog een flinke klus te klaren. Er zou nog redelijk wat beweging komen binnen de samenstelling van de kern. 

Zowel wat betreft inkomende als uitgaande transfers zal er nog het een en ander gebeuren. Dat meldt ook Het Laatste Nieuws op dinsdag. Het Laatste Nieuws spreekt over een bepalende week voor het verdere verloop van Anderlecht's seizoen.

‘Anderlecht wil zich in de laatste week nog ontdoen van een paar dure vogels die flink wegen op de loonlast’, schrijft Het Laatste Nieuws. Onder de namen die op de transferlijst staan … Flips, Patris, Arnstad, Diawara, Ishaq, en Colassin. 

Mocht het niet lukken om deze spelers elders onderdak te bieden vóór de sluiting van de Belgische transfermarkt, dan is er nog een mogelijke uitweg in Turkije, waar de mercato tot 13 september openblijft.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.