Kasper Dolberg, Killian Sardella en Mario Stroeykens niet fit bij RSC Anderlecht

Drietal RSCA kwam niet fit terug na interlandbreak, zijn onzeker voor Westerlo

13 september om 21:01
Laatste update: 13 september om 21:04

Of Kasper Dolberg zaterdag in actie komt in de match van RSC Anderlecht tegen KVC Westerlo is nog maar zeer de vraag. De Deense spits kwam met een enkelblessure terug van verplichtingen bij de nationale ploeg.

Dolberg, die woensdag nog het nieuws haalde omdat hij in het huwelijksbootje was gestapt met zijn Julie Laerke, raakte in de partij tegen Zwitserland geblesseerd. Tegen Servië bleef vervolgens aan de kant bij de Denen, zo valt te lezen hij Het Laatste Nieuws.

Of de thuismatch tegen Westerlo haalbare kaart is voor Dolberg valt dus nog te bezien. Eerder kreeg coach Brian Riemer al een tegenvaller te verwerken toen bleek dat Jan Vertonghen voorlopig nog niet terugkeert bij paars-wit. Vertonghen herstelt nog altijd van problemen met zijn achillespezen. 

Riemer meldde ook nog dat Killian Sardella en Mario Stroeykens enigszins vermoeid zijn teruggekeerd in Brussel na de uitmatch die zij met de Jonge Rode Duivels speelde in het verre Kazachstan. Vermoedelijk zullen zij geen hele match spelen tegen Westerlo.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.