Riemer brengt slecht nieuws rond kapitein Vertonghen

Riemer brengt slecht nieuws over Vertonghen: “Tricky, nog langer geblesseerd”

13 september om 15:04

Brian Riemer, de hoofdtrainer van RSC Anderlecht, heeft slecht nieuws gebracht rond de blessure van kapitein Jan Vertonghen. De centrale verdediger is langer geblesseerd dan eerst werd verwacht. Vertonghen is tot na de volgende interlandperiode geblesseerd.

Riemer bracht het slechte nieuws bij Anderlecht. “Jan Vertonghen is nog altijd geblesseerd. Het duurt langer dan we verwachten. Het is tricky. Hij zal nog langer geblesseerd zijn. Zeker tot na de volgende interlandperiode. Het is een blessure die lang aansleept”, citeert Het Nieuwsblad Riemer.

De volgende interlandperiode is over vier weken. De eerstvolgende Jupiler Pro Leaguewedstrijd daarna is voor Anderlecht op 18 oktober tegen Beerschot. Riemer werd gevraagd of Leander Dendoncker een optie is om Vertonghen te vervangen.

“Ik zal eerlijk zijn. Ik zou droevig zijn om hem daar te moeten posteren. Zeker omdat hij vooral gehaald werd om onze problemen op het middenveld op te lossen. Maar Dendoncker achterin is zeker een oplossing die ik in mijn achterhoofd houd”, besluit Riemer.