Dendoncker over grootste bekommernis van fans en iedereen in Anderlecht

Dendoncker: “In het DNA van Anderlecht en fans, is veel te lang niet gebeurd”

13 september om 14:52

Leander Dendoncker, is teruggekeerd bij RSC Anderlecht. De middenvelder gaf bij de persconferentie van Anderlecht aan dat het hoog tijd is voor paars-wit om weer eens een prijs te bemachtigen. Paars-wit staat zaterdagavond tegenover KVC Westerlo.

Dendoncker weet dat Anderlecht kritiek krijgt op de huidige speelstijl en geeft aan dat dit hem ook eerder overkwam. “Ik herinner mij dat we onder Weiler ook heel veel kritiek kregen. Uiteindelijk werden we kampioen en haalden we de kwartfinale van de Europa League. Op het einde van het seizoen telt er maar één ding en dat zijn de prijzen”, citeert Het Nieuwsblad Dendoncker.

Dendoncker geeft aan dat het hoog tijd is voor Anderlecht om de prijzenkast aan te vullen. “Ik denk dat dat de grootste bekommernis is van de fans en iedereen in Anderlecht. Het zit natuurlijk in het DNA van Anderlecht en de fans dat er elk jaar minstens voor de titel gespeeld wordt. En dat is al veel te lang niet gebeurd”, besluit de middenvelder.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.