Boskamp tempert verwachtingen rond Dendoncker en Praet: "Carrière zat op dood spoor"

8 september om 21:00

We kregen deze zomer opnieuw de terugkeer van enkele (ex-)Rode Duivels in de JPL met Dennis Praet en Leander Dendoncker. Het duo koos voor respectievelijk Royal Antwerp FC en RSC Anderlecht, maar mirakels moeten we van hen volgens Johan Boskamp niet verwachten.

In het verleden keerden onder andere Simon Mignolet, Toby Alderweireld en Vincent Kompany terug naar ons land. Boskamp gelooft echter niet dat Dendoncker en Praet hun prestaties zullen evenaren. "Toch niet als ik naar hun laatste seizoen kijk", klinkt het bij Het Belang van Limburg.

De analist zag ook dat het duo het al even moeilijk heeft en dat hun carrière enigszins in het slop zit. "Leander zat op een dood spoor bij Aston Villa en Dennis kwam zelfs in de Championship amper van de bank bij Leicester. Het gaat al een tijdje bergaf met hun carrières. Hopelijk kunnen ze dat hier weer omkeren", aldus Boskamp.

Maar een terugkeer naar de Rode Duivels ziet hij ook niet gebeuren voor Praet en Dendoncke. "Nee, dat geloof ik niet. Tedesco is een nieuwe ploeg aan het bouwen. Ik zie hem niet meer teruggrijpen naar jongens van de vorige generatie. De enige die wel nog terugkeert is Lukaku", besluit hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.