'Doelman Jay Gorter blaast transfer af: Anderlecht krijgt nul op rekest'

'Anderlecht krijgt nul op rekest, Nederlandse doelman ziet transfer niet zitten'

26 augustus om 16:49
Laatste update: 26 augustus om 16:50

Bij RSC Anderlecht kunnen ze de komst van de Nederlandse doelman Jay Gorter naar Brussel vergeten, zo meldt Het Laatste Nieuws. De keeper van Ajax zou bij paars-wit de kans krijgen om tweede doelman te worden, maar daar ziet Gorter niets in.

Anderlecht zocht contact met Gorter, in de hoop hem als tweede keeper te kunnen verwelkomen achter Colin Coosemans. De Belgen kregen van Gorter echter nul op het rekest, en zullen verder moeten zoeken. Bij Ajax is Gorter derde keuze, achter Remko Pasveer en Diant Ramaj.

Bij Anderlecht zijn ze nog naarstig op zoek naar een doelman na het vertrek van Kasper Schmeichel, die zijn loopbaan vervolgde bij de Schotten van Celtic. Eerst leek paars-wit op jacht te gaan naar een eerste doelman, maar door de uitstekende indruk die Coosemans tot nu toe maakt lijkt dus nu de omslag gemaakt en zoekt het enkel nog naar een stand-in.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.