'Anderlecht en Club Léon kwamen niet rond over middenvelder Fidel Ambriz'

UPDATE: 'Bedrag dat Club León vroeg aan RSC Anderlecht voor Ambriz bekend'

24 augustus om 08:10
Laatste update: 24 augustus om 08:10

RSC Anderlecht poogde Fidel Ambriz naar de Jupiler Pro League te halen. Paars-wit kwam echter niet tot een overeenkomst met Club León.

Voorzitter Jesus Martinez heeft een duidelijke mening over Anderlecht en dat lijkt de reden te zijn dat het niet tot een deal kwam. "Zij zijn het type club dat goedkope spelers wil kopen en ze tegen een buitensporige prijs aan andere Europese clubs wil verkopen," zei de voorzitter volgens Fut Mex Nation.

Ambriz is een defensieve middenvelder die ook als centrale middenvelder uit de voeten kan. De 1-voudig Mexicaans international heeft volgens Transfermarkt een marktwaarde van 4,5 miljoen euro. Het is echter niet bekend wat Anderlecht wilde betalen voor het 21-jarige talent.

Anderlecht pakte donderdagavond overigens de overwinning tijdens de Europa League-kwalificatie. Dinamo Minsk werd met 0-1 verslagen.

Update: Club León heeft meer dan 10 miljoen dollar (ongeveer negen miljoen euro) gevraagd aan RSC Anderlecht voor Ambriz. Paars-wit koos ervoor om niet door te zetten.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.