Anderlecht zwaar onder vuur bij eigen fans na problemen met Mauve TV: 'Amateurs!'

22 augustus om 21:54

Wie RSC Anderlecht tegen Dinamo Minsk op televisie wilde kijken, kwam bedrogen uit. De wedstrijd werd enkel uitgezonden op MauveTV, het officiële en betalende kanaal van RSC Anderlecht. Maar ook daar liep het mis.

Wie de partij tussen RSC Anderlecht en Dinamo Minsk wilde bekijken, moest ook een abonnement op Mauve TV hebben aangeschaft. In totaal minstens 25 euro voor een jaar content. De meeste (Anderlecht-)supporters hoopten donderdag ook hun favoriete ploeg in actie te zien tegen Dinamo Minsk. Maar dat werd voor heel wat fans wel heel moeilijk.

Zo blijken heel wat supporters geen toegang te hebben tot de livestream van Anderlecht, waardoor ze de partij van paars-wit ook niet konden bekijken. Het zorgde voor een stormloop aan negatieve reacties op X van fans, die uiteraard niet tevreden waren.

Voor Anderlecht is het overigens niet de eerste keer dat men problemen kent met MauveTV. Toen het net werd geïntroduceerd en de club een eerste oefenwedstrijd wilde uitzenden op MauveTV, kende het ook flink wat problemen en zond men die wedstrijd dan uiteindelijk uit op Youtube.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.