Club Brugge wil Raphael Onyedika niet naar Galatasaray laten vertrekken

Club Brugge schrikte Galatasaray af: 'Vroeg meer dan 20 miljoen voor Onyedika'

12 september om 18:47
Laatste update: 12 september om 18:54

Club Brugge wil Raphael Onyedika nog voor geen goud laten vertrekken, weet Sacha Tavolieri. De middenvelder had persoonlijk al een akkoord bereikt met Galatasaray, maar de hoge vraagprijs deed de Turken terugschrikken.

Blauw-Zwart is absoluut niet van plan om nog spelers te laten vertrekken, vooral omdat er door de gesloten transfermarkt in België geen mogelijkheid is om nog een vervanger naar het Jan Breydel te halen.

Club zou de Turkse topclub hebben afgeschrikt door een torenhoge transfersom te vragen. Volgens Transfermarkt heeft de Nigeriaanse speler een waarde van tien miljoen euro, Tavolieri weet nu dat ze bij Blauw-Zwart een bedrag van meer dan twintig miljoen euro hebben gevraagd.

Onyedika had naar verluidt zelf dus wel oren naar een overgang naar de ploeg van Dries Mertens en Michy Batshuayi. Recent stuntte 'Gala' nog door Victor Osimhen voor een seizoen te huren van Napoli. De transferwindow in Turkije duurt nog tot en met 13 september.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.