Hayen na gelijkspel Club Brugge tegen Mechelen

Hayen na Club Brugge tegen Mechelen: “Niet hetzelfde seizoen meemaken”

27 juli om 14:27

Nicky Hayen, de hoofdtrainer van Club Brugge, baalt stevig van het 1-1 gelijkspel tegen KV Mechelen. Volgens de oefenmeester was de intensiteit van Club Brugge niet voldoende tegen Malinwa. Hayen waakt ervoor dat Club Brugge opnieuw eenzelfde reguliere competitie gaat draaien als het afgelopen seizoen.

Hayen geeft aan dat Club Brugge niet genoeg intensiteit kon brengen tegen Mechelen. “Die intensiteit zag ik wel op training. Je ziet dat sporadisch terugkomen in de wedstrijden, maar het is toch nog niet voldoende. We willen niet hetzelfde seizoen als vorig jaar meemaken in de competitie, dus dan is dit een gemiste kans”, deelt Hayen via de officiele kanalen.

Hayen vertelt dat er nog veel beter moet bij Club Brugge. “Natuurlijk wil je voor eigen publiek winnen. We creëerden de kansen wel, daar ben ik tevreden over, maar uiteraard zijn we niet blij met het resultaat. Dat er nog veel beter moet, dat is duidelijk”, aldus Hayen.

Tot slot wordt Hayen gevraagd of het gelijkspel hem frustreert als hoofdtrainer. “Of me dat frustreert? Zo snel geraak ik niet gefrustreerd. Ik steek mijn energie liever in de dingen die we zelf kunnen veranderen. Dat zullen we doen door keihard te blijven werken op training”, besluit Hayen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.