Vrancken tevreden na Conference League-duel van Gent

Vrancken tevreden na Conference League-duel van Gent: “Yokota en hong”

26 juli om 10:14

De opluchting was duidelijk zichtbaar bij Wouter Vrancken na de overtuigende 4-1 overwinning van KAA Gent tegen Vikingur in de Conference League. Hoewel de Buffalo's uiteindelijk verdiend wonnen, verliep de eerste helft niet vlekkeloos.

"De enige smet vandaag is het tegendoelpunt," merkte Vrancken nuchter op na afloop, geciteerd door Het Nieuwsblad. De Gentse coach zag zijn team voor rust onrustig spelen, met het vroege tegendoelpunt dat voor extra twijfel zorgde. "Tot de 1-0 was er inderdaad twijfel, maar na de gelijkmaker liep het losser en losser."

Na de pauze wist Gent echter een beter spel te laten zien. Vrancken hoopt dit mee te nemen naar de volgende wedstrijden. "Kortrijk wordt een heel andere uitdaging. We hebben een goed resultaat neergezet en dat vertrouwen moeten we meenemen naar zondag," aldus de Gentse coach. 

Hij prees de positieve bijdrage van enkele spelers, zoals Yokota en Hong, die hun rol met veel vertrouwen invulden. "Ik zag veel goede dingen: jongens die hun rol met veel vertrouwen invullen, bijvoorbeeld Yokota en Hong."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.