Vrancken over mogelijke transfer De Sart bij Gent

Vrancken over mogelijke transfer De Sart bij Gent: “We weten wat er speelt”

26 juli om 09:18

De transferperikelen rondom KAA Gent kwamen ter sprake tijdens een interview met Wouter Vrancken na de overwinning van donderdag. De start van de competitie staat voor door, maar Gent is misschien nog niet klaar op de transfermarkt. Dat leek Vrancken aan in Het Nieuwsblad te geven. 

Julien De Sart, die gewoon aan de aftrap verscheen, heeft een mogelijke transfer naar Qatar nog steeds in het vooruitzicht. "Ik besliste twee dagen geleden om Julien te laten starten, toen stond hij op training in de basis maar moest hij afhaken door de contusie in zijn voet”, aldus Vrancken.

De coach van Gent kon niet ontkennen dat een vertrek van de middenvelder een flinke aderlating zou zijn. De 'ereronde' na het laatste fluitsignaal leek volgens de krant sterk op een 'afscheidsronde'.

Vrancken erkende dat een ideale situatie voor vertrekkers nooit bestaat en hij verwachtte tegen zondag geen nieuwe ontwikkelingen. "We zullen zien wat er gebeurt", klinkt het over de mogelijke transfer van De Sart. "We weten wat er speelt rondom Julien.”

“Met Tarik ging het snel, maar het is fijn dat hij nog even afscheid kon nemen van de fans, gezien de waarde die hij had voor de club." Hiermee verwees hij naar Tissoudali, die op het punt staat naar PAOK Thessaloniki te vertrekken.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.