Delorge maakt zijn debuut voor KAA Gent: "Een heel positief gevoel"

26 juli om 08:16

Mathias Delorge mocht donderdag meteen zijn debuut maken voor KAA Gent. Zijn invalbeurt tegen Vikingur was hoopgevend. Delorge legde na de partij uit waarom hij voor de Buffalo's heeft gekozen.

"Na een gesprek met het bestuur, de trainer en met Arnar (Vidarsson, red.) had ik een heel positief gevoel", aldus Delorge op de officiële website. "Voor mij is het belangrijkste om te spelen en in Gent kan ik dat doen. Vandaag was daar al een duidelijk voorbeeld van. Als je zo’n aangenaam gevoel hebt, is de keuze snel gemaakt voor mij."

De transfer van STVV naar KAA Gent is wel een grote aanpassing voor hem. "Nu woon ik nog bij mama en papa en het is effectief de eerste keer dat ik alleen zal wonen. Momenteel zit ik in Gent nog op hotel, maar ik ben naarstig op zoek naar een woonplek. Ik hoop zo snel mogelijk iets te vinden om mij te kunnen settelen", besluit Delorge.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.