Kums over transferperikelen van KAA Gent: "Toch een lastige keuze"

26 juli om 07:16

KAA Gent zou Julien De Sart nog kunnen verliezen. De Sart heeft een lucratief aanbod uit Qatar op zak. Sven Kums beseft dat dit een moeilijke situatie is voor de club.

"In de transferperiode kan alles gebeuren, ook voor Julien", vertelt Kums aan Het Nieuwsblad. "Als het zou gebeuren, zullen we hem ontzettend missen. Vorig jaar bewees hij hoe belangrijk hij is voor ons. De fans hebben hem niet toevallig verkozen tot beste speler van het seizoen, dat was hij ook gewoon. Of die transfergeruchten voor onrust zorgen bij de spelers? Goh, jongens zijn daar vaak niet mee bezig, maar ik wel."

Kums hoopt natuurlijk dat De Sart blijft. "Een loopbaan is evenwel kort en hoewel hij hier enorm geliefd is, is dit toch een lastige keuze. Wat ik zou in zijn positie doen? Geen idee hoe ik op zijn leeftijd zou omgesprongen hebben met zo’n bod uit Qatar of Saudi-Arabië. Ik ken de details niet, maar het is niet aan mij om hierover te oordelen. Iedereen beslist daar op zijn eigen manier over."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

fallback image undefined

Hapoel Kfar Shalem

  • 0
  • 2
fallback image undefined

Shimshon Kafr Qasim

FT
  • Wedstrijd
  • Opstelling

Einde wedstrijd



Aftrap 08:00

Wedstrijd informatie


Datum
vrijdag 26 juli 2024
Stadion
N/A
Aftrap
08:00
Scheidsrechter
-