LIVE-Discussie: Opstelling gedeeld door Club Brugge voor oefenpartij tegen Knokke

LIVE-Discussie: Knokke komt op gelijke hoogte met Club Brugge

29 juni om 17:03
Laatste update: 29 juni om 17:03

De clubs uit de Jupiler Pro League zijn begonnen aan de voorbereidingen op het aanstaande seizoen. Ook Club Brugge, als landskampioen, is volop aan de slag. Op zaterdag spelen ze een oefenpartij tegen Royal Knokke FC. Deze partij kan je hier LIVE volgen. 

Club Brugge trapt zaterdagmiddag haar eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding af tegen Royal Knokke FC. De wedstrijd vindt plaats in Stadion De Taeye in Knokke-Heist en begint om 15:30 uur.

De club heeft inmiddels de opstelling voor de wedstrijd gedeeld. Een kans voor een aantal spelers om zich te beijzen bij coach Nicky Hayen. Het duel tegen Royal Knokke FC is dan ook een test voor Club Brugge, aangezien ze hun ritme en conditie willen opbouwen voor het nieuwe seizoen. 

Opstelling Club Brugge: 

Naast het live bijwonen van de wedstrijd in het stadion, is het ook mogelijk om de wedstrijd online te volgen. 'Heb je een Club-ID of ben je lid van de Young Blues, Club Kids of Bibi’s Club? Dan kun je de oefenwedstrijd tegen Royal Knokke FC gratis volgen via Club. Als lid krijg je automatisch toegang tot de wedstrijd', lezen we op de website van Club Brugge.

Opstelling Knokke: nog niet gedeeld

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.