'Bij terugkeer Praet moet RSC Anderlecht één target laten vallen'

1 juli om 15:32

Bij RSC Anderlecht is men ondanks de vakantie van Jesper Fredberg wel al begonnen met de transfers voor komend seizoen. Op flink wat posities zoekt men nog naar versterking, waaronder ook op het middenveld. Maar dat zorgt voor een dilemma bij de Brusselaars.

RSC Anderlecht wacht voorlopig nog steeds op het definitieve vertrek van Zeno Debast en kan zich dan ook volledig gaan storten op inkomende transfers. Op het middenveld wil het er nog wat bij en worden twee spelers gelinkt aan paars-wit: Thomas Delaney en Dennis Praet.

Eerder klonk het al dat Anderlecht hoopte op de terugkeer van Praet, die transfervrij is na zijn vertrek bij Leicester City. Hij lijkt echter vooral te hopen op een transfer naar Italië en heeft ook een stevig contract. Als Praet toch beslist om naar België terug te keren, heeft dat ook gevolgen voor Delaney.

Bij La Dernière Heure klinkt het namelijk dat Delaney niet gehaald zal worden als Praet toch terugkeert. De Brusselaars blijven wel hopen op zijn komst en Sevilla is ook bereid om hem te laten gaan, maar ook de Deen vraagt nog een (te) stevig loon. De financiële middelen voor twee stevige lonen heeft Anderlecht voorlopig ook niet, waardoor het dus een keuze moet maken tussen de twee.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.