'Zinckernagel kan Club Brugge alweer verlaten, ex-club Bodo/Glimt gaat voor Deen'

1 juli om 14:00

Voor Philip Zinckernagel kan het avontuur bij Club Brugge al na één seizoen afgelopen. De Deen had het moeilijk om zich helemaal door te zetten bij Blauw-Zwart en keert nu mogelijk terug naar Scandinavië.

Volgens het Noorse Nettavisen heeft Bodo/Glimt, dit seizoen nog tegenstander van Club Brugge in de Conference League, het vizier gericht op Zinckernagel. De Noorse club wil hun voormalige speler Zinckernagel graag opnieuw in huis halen.

De Noorse bron geeft ook aan dat er al gesproken is tussen beide clubs en dat Blauw-Zwart niet weigerachtig staat tegenover een vertrek. Het zou dan nog niet om een definitieve transfer gaan, maar wel om een uitleenbeurt van Zinckernagel.

Voor Zinckernagel zou het een terugkeer naar de club betekenen waar hij helemaal doorbrak. De 29-jarige Deen kwam van 2018 tot 2021 uit voor de Noorse club, waarna hij een transfer naar Watford verzilverde. Voor Club Brugge speelde hij uiteindelijk één seizoen, maar verloor hij na het vertrek van Ronny Deila ook zijn basisplek. Hij speelde 44 partijen voor Blauw-Zwart, waarin hij goed was voor zeven doelpunten en negen assists.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.