Romano bevestigt transfer van Club Brugge

Romano bevestigt transfer: 'Club Brugge is rond met 24-jarige Romero'

29 juni om 14:15

Club Brugge heeft de transfer van de Argentijnse verdediger Zaid Romero afgerond. Dat schrijft Fabrizio Romano op zaterdag. De 24-jarige speler komt over van Estudiantes voor een bedrag van ongeveer €6 miljoen. 

Met deze versterking hoopt Club Brugge meer concurrentie te creëren in de achterhoede. De onderhandelingen tussen de landskampioen en Estudiantes zouden soepel zijn verlopen. Alle documenten zouden inmiddels zijn ondertekend.

Romero heeft een contract getekend voor een lange termijn. Hoelang dat specifiek is, weet Romano ons nog niet te vertellen. Zijn solide prestaties bij Estudiantes hebben de aandacht van Club Brugge getrokken, waar hij als een waardevolle aanwinst wordt gezien voor het komende seizoen.

Naast de transfer som heeft Estudiantes ook een doorverkoopclausule bedongen. Dit betekent dat de Argentijnse club een percentage van de toekomstige transferopbrengsten zal ontvangen als Romero in de toekomst wordt doorverkocht. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.