Gerucht: 'Club Brugge investeert fors in Fortuna Düsseldorf-uitblinker Tzolis'

1 juli om 14:42
Laatste update: 1 juli om 14:55

Met Zaid Romero en Ardon Jashari heeft Club Brugge al twee nieuwe aanwinsten gevonden voor komend seizoen. Daar kan met Christos Tzolis nu nog een derde bij gaan komen.

Volgens geruchtenman Sacha Tavolieri heeft Club Brugge met Fortuna Düsseldorf namelijk een akkoord bereikt over Tzolis, die Blauw-Zwart bijna zeven miljoen euro zal moeten kosten. Na zijn glansseizoen in de Duitse Tweede Bundesliga zet hij nu de stap richting ons land.

De flankaanvaller werd in de zomer van 2021 al gelinkt aan Club Brugge, maar verliet PAOK toen voor Norwich City. Een grote doorbraak kwam er echter nooit en na een uitleenbeurt aan FC Twente werd hij afgelopen seizoen alweer uitgeleend aan Fortuna Düsseldorf.

Bij de Duitse tweedeklasser was Tzolis met 24 doelpunten en tien assists in 37 partijen de grote uitblinker. De club besloot ook de aankoopoptie van 5,5 miljoen euro te lichten, maar verkoopt hem nu ook meteen met winst terug door aan Club Brugge.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.