Radja Nainggolan in gesprek met Raja Casablanca

UPDATE: 'Casablanca komt met contractvoorstel voor ex-Rode Duivel Nainggolan'

28 juni om 07:35
Laatste update: 28 juni om 07:35

Eerder deze maand raakte bekend dat de transfervrije Radja Nainggolan zichzelf zou aangeboden hebben bij promovendus Beerschot. Nu wordt hij in Marokko echter gelinkt aan kampioen Raja Casablanca

Nainggolan is einde contract bij Bhayangkara FC, een club uit Indonesië. Aan een verlengd verblijf in Indonesië zou de ex-Rode Duivel echter niet denken. Hij dacht eerder aan Beerschot, waarbij hij in de jeugdopleiding speelde en al vier jaar 'ambassadeur' van de club is. Toch leek Beerschot niet meteen happig om met de middenvelder in zee te gaan. 

Volgens MVN_EN op X is Marokkaans kampioen Raja Casablanca echter geïnteresseerd in de 36-jarige middenvelder. Meer zelfs, de eerste gesprekken zouden al hebben plaatsgevonden. 'Meer zal volgen om tot een akkoord te komen', klinkt het. 

Update: Sacha Tavolieri meldt dat Raja Casablanca momenteel onderhandelt met de Rode Duivel over een gratis transfer. De Marokkaanse club heeft een voorstel gedaan voor een contract voor één seizoen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.