'Club Brugge bereikt akkoord met Trabzonspor en ziet Yaremchuk vertrekken'

28 juni om 13:01

Club Brugge heeft toch een oplossing gevonden voor Roman Yaremchuk. De Oekraïner zocht na zijn uitleenbeurt nog naar een nieuwe uitdaging en heeft die in Turkije gevonden.

Eerder raakte al bekend dat Trabzonspor het vizier had gericht op Yaremchuk. Een akkoord was er nog niet, maar volgens lokale Turkse media hebben Club Brugge en Trabzonspor dan toch een overeenstemming gebruikt over de spits.

De transfer zal naar verluidt binnen de komende dagen officieel worden aangekondigd. Het is niet bekend hoeveel Trabzonspor uiteindelijk zal betalen voor Yaremchuk, die Club Brugge zo'n zestien miljoen euro heeft gekost. Naar verwachten zal hij daar echter maar een fractie van gaan opleveren.

Daar blijft het echter niet bij voor de Turkse club, die ook nog shopt bij Olympique Marseille en voormalig KAA Gent- en KV Kortrijk-verdediger Samuel Gigot in huis zal halen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.