Opnieuw nederlaag voor Antwerp: "Kelk wordt tot de bodem geledigd"

13 mei om 12:29

Antwerp schrijft nog maar eens een nederlaag bij. Deze keer was Cercle Brugge te sterk met 1-2. Patrick Goots ziet het seizoen van zijn ex-club zo als een kaars uitgaan. 

"De kelk wordt tot de bodem geledigd", zucht Goots bij Gazet Van Antwerpen. "Je kunt de spelers van Antwerp geen gebrek aan inzet verwijten, maar in de zone van de waarheid is het telkens net niet. De laatste keer dat Antwerp meer dan één keer scoorde, was op 3 maart thuis tegen Sint-Truiden. Da’s méér dan twee maanden geleden! In de hoofden van de spelers speelt zoiets mee."

Antwerp kan nog Europees halen, maar daar gelooft Goots niet in. "Er is nog een waterkansje, indien Antwerp 6 op 6 pakt en Genk op de laatste speeldag tegen Union een misstap begaat. Al voel je aan alles dat dit een seizoen is waarin Antwerp overal zal naast grijpen. Zonder Europees voetbal krijgt het seizoen alsnog een donker randje. Van de Champions League naar misschien geen Europees voetbal… Dat wordt wennen."

Antwerp speelt komende maandag op het veld van KRC Genk. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.