Kompany hoopvol voor Burnley – Newcastle: “Meest krachtige dingen die je kan doen”

Kompany hoopvol voor Burnley – Newcastle: “Meest krachtige dingen die je kan doen”

2 mei - 21:17

Vincent Kompany, de hoofdtrainer van Burnley FC, krijgt aankomende zaterdag Newcastle United op bezoek. Burnley staat op de negentiende plaats, het verschil met de veilige zone bedraagt op dit moment twee punten. Kompany blikt hoopvol vooruit op de strijd met Newcastle United.

Kompany blikt vooruit op de match tussen Burnley en Newcastle United. “Het is een hele grote mogelijkheid, de geschiedenis kunnen herschrijven en iets hebben om voor te spelen, dat is iets van de meest krachtige dingen die je kan doen in dit spel”, deelt Kompany via de officiële kanalen van Burnley.

Burnley geeft aan dat Burnley moet blijven geloven in het behoud in de Premier League. “Ieder seizoen moet ertoe doen vind ik. Je kan het ertoe laten doen door iets speciaals te doen in de aankomende drie matchen. Je moet erin geloven, maar het ligt ook niet in onze handen”, aldus Kompany.

Kompany geeft Luton Town, de nummer achttien van de Premier League, als voorbeeld. “Als Luton de aankomende drie matchen winnen dan neem ik mijn pet voor ze af. Maar uiteindelijk hebben we nog negen punten om voor te spelen, dat zijn er een hoop”, besluit Kompany.