'SK Beveren greep in laatste instantie net naast terugkeer van Mbokani'

26 februari om 23:16

SK Beveren slaagde er afgelopen weekend niet in om voorbij SK Deinze te geraken en speelde met 2-2 gelijk. De doelpunten werden gescoord door Taofeek Ismaheel en Sheldon Bateau. Het had niet veel gescheeld of Beveren had nog een andere doelpunten in de rangen: Dieumerci Mbokani.

Bij Het Nieuwsblad weet men namelijk dat Mbokani afgelopen winter op het punt stond zijn handtekening te zetten voor een opmerkelijke overgang. Door een juridisch obstakel werd deze transfer uiteindelijk afgeblazen.

"Het lijkt erop dat het huiswerk toch niet grondig genoeg was gedaan", mopperde trainer Wim De Decker nog. Beveren zag deze week spits Yousef Salech vertrekken, wat De Decker niet beviel. "Er was overeengekomen dat hij mocht vertrekken als er een vervanger werd aangetrokken."

"We hadden een akkoord met de beste spits van de competitie van vorig seizoen (namelijk Mbokani, red.) Zijn koffers stonden klaar, maar blijkbaar was het huiswerk toch niet volledig af, want door omstandigheden kon de transfer niet plaatsvinden", geeft hij nog aan. Naar verluidt werd zijn contract in Armenië namelijk te laat beëindigd, waardoor hij niet kon terugkeren.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.