'Conte weigert aanbod van 8 miljoen en wijst Serie-A club de deur'

'Conte weigert aanbod van 8 miljoen en wijst Serie-A club de deur'

9 januari - 15:30
2

Napoli zou wederom geprobeerd hebben Antonio Conte aan te trekken als hoofdtrainer. De inspanningen bleken echter vruchteloos en de Italiaan schoof een aanbod van 8 miljoen euro naast zich neer.

Napoli-CEO Aurelio De Laurentiis was naar verluidt bereid een contract van drieënhalf jaar aan te bieden ter waarde van 8 miljoen euro per seizoen. Ook bood hij Conte volledige controle over transfers, onder een nieuwe technisch directeur van zijn keuze. Hoewel de reden onbekend is, is Conte niet ingegaan op het aanbod.
 
Volgens TuttoMercatoWeb zou Napoli afgelopen weekend opnieuw een poging hebben gewaagd Conte te strikken. Zowel zondag als maandag zou Napoli een aanbod hebben gedaan. Na het weekend besloot CEO de Laurentiis toe te geven aan de eisen van de Italiaanse trainer, die de aanbieding toch naast zich neerlegde.
 
Eerder had Napoli al getracht de voormalige Tottenham-manager binnen te halen toen de positie van de uiteindelijk ontslagen hoofdcoach Rudi Garcia bedreigd werd. Conte wees het aanbod destijds ook al af en de club schakelde door naar Walter Mazarri. Tijdens de 3-0 nederlaag van de club tegen Torino was Conte aanwezig op de tribune.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.