Bekerduel tegen Lierse kan Antwerp helpen: “Vorig seizoen ook dip gehad”

Bekerduel tegen Lierse kan Antwerp helpen: “Vorig seizoen ook dip gehad”

31 oktober 2023 om 16:44

Antwerp speelt op woensdag haar bekerduel tegen Lierse. De mannen van Mark Van Bommel zullen ongetwijfeld hun nederlaag op Club Brugge willen doorspoelen met een overtuigende zege. Sven Jacques, CEO van Antwerp, hoopt hetzelfde. 

In een interview met Sporza werpt de CEO van The Great Old een blik op de vorm van Antwerp. De CEO gelooft sterk dat een overwinning in de beker de gemoederen even zou kunnen bedaren. "Vergeet niet dat we vorig seizoen ook een zware dip hebben gehad", zegt Jaecques. "We moeten de gelederen sluiten en geloven in eigen kunnen."

"Het mooie in voetbal is dat er altijd heel snel een volgende match komt. Je hoeft niet te lang te treuren of te piekeren”, blikt Jacques vooruit op het duel tegen Lierse. "Je moet snel de knop omdraaien. Een aantal zaken zijn niet goed genoeg geweest. We verwachten dat die gaan veranderen."

​​"Het wordt een heel moeilijke match. Denk maar aan Beveren vorig jaar. Lierse zal ook heel gemotiveerd zijn", gaat de CEO verder in het interview met Sporza. “Het veld is er ook niet goed. We weten dat het een zware klus zal worden", besluit Jacques.