Snelders over Vermeeren bij De Rode Duivels

Snelders over Vermeeren bij De Rode Duivels: “Laatste pass die Witsel niet had"

13 oktober 2023 om 19:15
Laatste update: 13 oktober 2023 om 19:15

Eddy Snelders zag Arthur Vermeeren, de 18-jarige middenvelder van Royal Antwerp FC, toch nog bij De Rode Duivels aanschuiven. Vermeeren kwam in de plaats van de geblesseerde Leandro Trossard. Snelders trekt de vergelijking tussen Vermeeren en Axel Witsel bij De Rode Duivels.

Snelders wordt gevraagd of Vermeeren de natuurlijke opvolger is van Witsel bij De Rode Duivels. "Ik denk niet dat hij een specifieke 6 is. Daar zijn andere spelers voor. Ik zie hem meer als een 8, iemand die verbindt met zijn loopvermogen en plichtsbewustheid", citeert Sporza Snelders.

Snelders ziet in Vermeeren een ideale steun aan zowel de aanval als de verdediging. "Hij maakt de nodige meters om de defensie en de aanval te ondersteunen en hij heeft die laatste pass die Witsel niet had", aldus Snelders.

Snelders vindt dat Vermeeren het verdient om in ieder geval minuten te krijgen bij De Rode Duivels. "Je hoeft niet meteen een titularis van hem te maken, maar geef hem de erkenning die hij verdient. Ik zou het spijtig vinden als je hem niet laat proeven van het grote werk", besluit Snelders.