Priske (Antwerp) over toekomst: “Vraag dat aan hen, zij hebben de ploeg gebouwd”

7 maart 2022 om 08:45

Het ging er naar verluidt hevig aan toe tijdens de rust van Antwerp-Beerschot. The Great Old stond achter tegen de grote rivaal en voorzitter Paul Gheyssens kwam met zijn zoon verhaal halen in de kleedkamer.

Het kwam uiteindelijk tot een clash met coach Brian Priske, maar de oefenmeester wil daar niets over kwijt. “Over wat er in de kleedkamer is gebeurd, wil ik niets zeggen. Er is een enorme druk van overal, al vanaf het begin van het seizoen.” “

Priske focust zich op zijn spelers. “Maar ik ben alleen bezig met mijn groep en probeer vooruitgang te maken. Er is al heel wat vooruitgang geweest. Het kan altijd nog beter en ik denk dat ik in staat ben de groep nog beter te maken. We hebben al 56 punten in de competitie gesprokkeld. Dat is niet min.”

De T1 spreekt ook over zijn toekomst. “Of wat ik breng genoeg is om aan te blijven, moeten jullie niet aan mij maar aan het bestuur vragen”, citeert De Standaard. “Aan de voorzitter, aan zijn zoon, aan Sven Jaecques. Zij hebben deze ploeg gebouwd. Sommige vragen mag je ook aan hen stellen.”