'Wilmots (55) mag opnieuw dromen van een uitdaging als bondscoach'

Vandaag om 12:16
Laatste update: om 13:46

Marc Wilmots kan volgens La Dernière Heure opnieuw bondscoach worden. Tunesië zoekt een nieuwe trainer en heeft Wilmots alvast op het lijstje staan.

Wilmots werd eerder dit jaar aan de deur gezet als technisch directeur van Schalke 04. Nu is hij één van de kandidaten die rond de tafel zitten met de Tunesische bond. Naast de Rode Duivels coachte Wilmots ook al Ivoorkust en Iran. Op clubniveau was hij ook nog actief bij Raja Casablanca.

Tunesië stond op een blauwe maandag nog veertiende op de FIFA-wereldranglijst, maar is nu afgezakt naar plaats 47. Het heeft wel goede kaarten om zich te plaatsen voor het hoofdtoernooi van de Afrika Cup in 2025. Dat kan dus de eerste grote uitdaging worden voor Wilmots.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.