Priske verschijnt niet voor de camera: “Niet ontslagen, maar er is wat gebeurd”

6 maart 2022 om 16:30

Brian Priske kroop waarschijnlijk zondag door het oog van de naald. Met Royal Antwerp won hij met 2-1 van Beerschot. Toch verscheen de trainer van Antwerp na de match niet voor de camera van Eleven Sports.

Priske tekende niet present en stuurde verrassend zijn kat in de vorm van Rudi Cossey. De assistent-trainer stond na de gewonnen derby de pers te woord. Al snel waren er geruchten over een ontslag van Priske. Betekende dat ook dat hij zijn C4 had gekregen bij Antwerp? "Nee", was assistent-trainer Rudi Cossey duidelijk bij Eleven Sports.

Toch mag de afwezigheid van Priske opvallend genoemd worden. Daar was volgens Cossey ook een goede reden voor. "Tijdens de eerste helft en de rust is er wat gebeurd", stelde Cossey, die vaag bleef over net wat er aan de hand was. "Het was een beladen duel voor Priske en hij heeft nu beslist om even niet te spreken."

Wat er ook is gebeurd, is nog steeds niet bekend. Daar komt de komende uren of dagen mogelijk meer duidelijkheid over. Verder blijft er nog de vraag of Priske ook aan boord zal blijven bij Antwerp. Het bestuur wilde een overwinning tegen Beerschot én liefst ook nog een overtuigende winst. The Great Old kroop echter door het oog van de naald tegen de Kielse Ratten.