WOW! Daneels schittert met wereldgoal van eigen helft

21 oktober om 23:14
Laatste update: 21 oktober om 23:19

Met een schot vanaf de eigen helft wist Lennerd Daneels de doelman van Roda JC op maandagavond te verschalken. Een doelpunt waarmee onze landgenoo Helmond Sport hielp aan een 2-1 overwinning tegen Roda JC.

Na afloop reageerde Daneels in gesprek met ESPN met een knipoog, bij het terugzien van de beelden. "We hadden nog geen schot op goal gehad, dus ik dacht: ik schiet maar eens", lacht de speler van Helmond Sport, dat koploper is in de Keuken Kampioen Divisie. "Ik zag de keeper een beetje uit zijn goal staan en dacht: ik probeer het gewoon. Het was toch één minuut voor rust, dus er kon niet echt heel veel fout gaan."

Om het doelpunt te bekijken, moet je op de tweet klikken.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.