Sjotcast over rood Raphael Onyedika tijdens AC Milan - Club Brugge

"Er is niemand binnen Club Brugge die zal zeggen: dit was te streng rood"

Vandaag om 13:35

Raphael Onyedika moest in de Champions League-match van Club Brugge tegen AC Milan met rood naar de kant. Bij de Sjotcast denken ze dat de Nigeriaan intern een reprimande kan verwachten.

Pieter-Jan Calcoen van Het Nieuwsblad informeerde na de match bij wat mensen binnen Club Brugge en verwacht dat men Onyedika zal aanspreken op de onnodige fout. “Er is niemand binnen Club Brugge die zal zeggen: dit was te streng rood. Ik denk dat ze hem erop zullen wijzen dat hij daar beter moet doen en lessen uit moet trekken.” 

De rode kaarten van Onyedika beginnen stilaan in een patroon te passen, zo wordt in de podcast gesignaleerd. “Vorig jaar op Fiorentina heeft hij een beetje onvolwassen rood gepakt. Dit jaar op Charleroi was ook een onnodige fout”, klinkt het van Calcoen.

Aan coach Nicky Hayen en de leiding van Blauw-Zwart nu dus de taak om Onyedika tot de orde te roepen. “Ze zullen die dialoog met hem aangaan en dan valt het te hopen dat hij het oppikt”, besluit Calcoen.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.