Cercle Brugge vertrekt zich met doelman Eloy Room

OFFICIEEL: Cercle Brugge versterkt zich met doelman Room

21 oktober om 20:18
Laatste update: 21 oktober om 20:22

Cercle Brugge heeft zich weten te versterken met Eloy Room. De doelman maakt transfervrij de overstap naar De Vereniging.

Eloy Room tekent een contract tot aan het einde van het seizoen bij Cercle Brugge. Daarnaast is er een optie om het contract met nog een jaar te verlengen.

Room is met zijn 35 jaar een ervaren doelman. De doelman is een 46-voudig international van Curaçao. Room stond eerder dit seizoen nog onder contract bij Vitesse, maar liet vanwege de financiële problemen van de club zijn contract ontbinden.

De international van Curaçao is een ervaren doelman. Hij speelde het grootste gedeelte van zijn carrière in de Eredivisie. Hier diende Room Vitesse, Go Ahead Eagles en PSV. De doelman maakte voor vier jaar een uitstap naar de MLS. Hier kwam hij uit voor Columbus Crew.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.