Zorgt Club Brugge opnieuw voor stunt tegen AC Milan? "Het mag zeker dromen"

Vandaag om 09:00

Club Brugge komt dinsdagavond in actie in de Champions League en staat tegenover AC Milan. Komt er opnieuw een stunt aan in Milaan voor de Bruggelingen? Tijd voor Voetbal, de voetbalpodcast van VoetbalPrimeur.be, vindt Blauw-Zwart niet helemaal kansloos.

Exact 21 jaar geleden slaagde Club Brugge erin om mede dankzij Dany Verlinden en Andres Mendoza te stunten tegen het AC Milan van Paolo Maldini, Andrea Pirlo, Andriy Shevchenko en co. Een gigantische stunt, die Club Brugge ongetwijfeld zal willen herhalen.


"Het kan zeker iets pakken tegen AC Milan", begint Vincent Haegeman. "De vergelijking van die wedstrijd 21 jaar geleden wordt vaak gemaakt, maar het Milan van nu is helemaal niet vergelijkbaar met het Milan van toen", geeft hij aan.

Volgens Haegeman mag Club Brugge dan ook zeker dromen van puntengewin in Milaan. "Het Club Brugge van de laatste jaren is ook een niveautje beter dan toen. In de huidige vorm kan het dus ook zeker wel stunten", aldus Haegeman.

Al oordeelt Daan Slingers dat het toch helemaal niet makkelijk zal zijn voor Blauw-Zwart. "Je geld op Club Brugge zou je ook best niet doen", geeft hij aan. "Maar Club Brugge moet wel in staat zijn om een goede partij te spelen en heeft hopelijk geleerd uit de wedstrijd tegen Borussia Dortmund, waar het niet efficiënt genoeg was", aldus Slingers.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.