Tedesco ziet geen efficiëntie -probleem bij Rode Duivels

Tedesco ziet geen efficiëntie -probleem Duivels: “Dat vergeten mensen snel”

Vandaag om 16:02

Domenico Tedesco wil niet zeggen dat de Rode Duivels een gebrek aan efficiëntie hebben na de 1-2 nederlaag tegen Frankrijk. Er waren kansen genoeg voor de Rode Duivels, maar uiteindelijk trokken de Fransen toch weer aan het langste eind.

Tedesco legt uit waarom hij niet over een efficiëntie -probleem wil spreken. “Onze EK-kwalificatiecampagne was sterk en we scoorden daarin veel goals. Op het EK zelf was het dan plots een ‘big topic’. We toonden ons vandaag agressief en speelden met de juiste intensiteit, mentaliteit en structuur”, citeert Het Laatste Nieuws Tedesco.

“Daardoor creëerden we heel wat kansen. We hebben al véél wedstrijden op het niveau van vandaag gespeeld. Dat vergeten mensen snel”, vertelt de bondscoach van de Rode Duivels na de nipte nederlaag tegen Frankrijk.

“Kijk, ik ga niet over onze kwaliteiten voorin spreken, maar als je naar Frankrijk kijkt, dan moet je vaststellen dat eenmaal ze in ons strafschopgebied opdoken, we afzagen. We moesten ons uiterste best doen om hen af te stoppen”, besluit Tedesco.