POLL: Moet Tedesco ontslagen worden als bondscoach Rode Duivels?

POLL: Moet Tedesco ontslagen worden als bondscoach van de Rode Duivels?

Vandaag om 16:16

De Rode Duivels wisten zich vooral in de eerste helft te tonen tegen de Fransen, maar gingen uiteindelijk toch met 1-2 onderuit in de Nations League. Ondanks het betere spel blijft de kritiek op bondscoach Domenico Tedesco groeien. Er werd zelfs vanuit het publiek geroepen om zijn ontslag. Vind jij dat het einde verhaal moet zijn voor Tedesco bij de Rode Duivels? Laat het weten via de POLL.

Tedesco begon degelijk aan zijn avontuur als bondscoach van de Rode Duivels. Vooral tijdens de EK-kwalificatie wisten de Rode Duivels indruk te maken. De situatie tussen Thibaut Courtois en Tedesco was een eerste reden voor de nodige kritiek op de bondscoach van de Rode Duivels.

Vervolgens leverde het EK allesbehalve lof op voor Tedesco en de Rode Duivels. De meest recente resultaten van de Rode Duivels zijn ook niet om over naar huis te schrijven met twee zeges in acht matchen. Ook het experimenteren van Tedesco levert hem de nodige kritiek op, desondanks heeft de bondscoach beloofd dat de Rode Duivels er tijdens de WK-kwalificatie in maart zullen staan.