Jashari ontgoocheld na gelijkspel Club Brugge tegen Union SG

Jashari ontgoocheld na gelijkspel Club Brugge: “Laten te veel open kansen liggen”

Vandaag om 11:33

Ardon Jashari stond bij Club Brugge in de basis tegen Union SG in het Jan Breydelstadion. In de tiende speelronde van de Jupiler Pro League speelden de kampioen en de vice-kampioen met 1-1 gelijk. Volgens Jashari had Club Brugge de match eigenlijk moeten winnen.

Jashari was duidelijk ontgoocheld na het gelijkspel tussen Club Brugge en Union. “We hebben twee punten verloren. We hadden de volledige wedstrijd onder controle. Als ik me niet vergis hadden wij 70% balbezit dus hadden we duidelijk de wedstrijd in handen. Voor de rust hadden we twee glasheldere kansen, maar desondanks bleef het 0-0 bij de rust”, deelt Jashari via de officiële kanalen van Club Brugge.

Jashari geeft aan dat Club Brugge ook na de rust dominant was tegen Union. “Ook na de rust bleven we baas, maar toen viel plots de 0-1 zomaar uit de lucht. Dat betekende dat we van dan af nog met meer man in de aanval moesten en gelukkig konden we dan toch nog de gelijkmaker scoren. We zijn geduldig gebleven, maar bleven hen onder druk zetten.”, aldus Jashari.

“Ik moet wel toegeven dat we niet veel kansen konden creëren, maar volgens mij moeten we nog beter de ruimtes die er wel degelijk waren benutten. Zaid Romero kwam enkele keren goed opzetten en het was duidelijk dat Union daar eigenlijk geen antwoord op had, daar moeten we in de toekomst misschien meer gebruik van maken. En ja, wij weten dat we momenteel teveel open kansen laten liggen, maar dat komt in de toekomst wel goed denk ik”, besluit Jashari.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.