Speldenprikje Vanaken richting Union na gelijkspel in Jupiler Pro League

Speldenprikje Vanaken richting Union: “Moeilijker dan gewoon een blok zetten”

Vandaag om 07:17

Hans Vanaken en Club Brugge speelden in het Jan Breydelstadion met 1-1 gelijk tegen Union SG. De kampioen en de vice-kampioen van de Jupiler Pro League verdeelden de punten. Vanaken kon leven met het gelijkspel, maar sloot wel af met een speldenprikje richting Union.

Vanaken kan leven met het gelijkspel tussen Club Brugge en Union. “Als je kijkt naar het verloop van de wedstrijd en de kansen, dan misschien wel. We waren de dominante ploeg, maar het is nooit gemakkelijk tegen Union. Zeker niet als je op achterstand komt”, citeert Het Nieuwsblad Vanaken.

Vanaken zag dat Michal Skoras vergat om Club Brugge op voorsprong te zetten. “Als hij die scoort, dan weet ik bijna zeker dat we winnen. Mits een aantal details zitten we niet ver van het beste Club. Er mist voorlopig misschien nog wat diepgang, het tempo lag wat te laag”, aldus Vanaken.

Tot slot had Vanaken nog een klein speldenprikje richting Union. “Wij proberen altijd de opening te vinden en offensief te voetballen, dat is een pak moeilijker dan gewoon een blok zetten”, besloot de kapitein van Club Brugge.