Brandon Mechele reageert op 1-1 gelijkspel van Club Brugge & Union

Club Brugge blijft in hetzelfde bedje ziek: "Het verhaal van ons seizoen"

Vandaag om 09:20

Club Brugge kon zondag in de Jupiler Pro League niet winnen. Tegen Union bleef het steken op een 1-1 gelijkspel. Dat liet bij doelpuntenmaker Brandon Mechele een wrang gevoel na. 

Na de goal van Mechele ging Club Brugge nog voor de overwinning, maar die kwam niet. “We wilden meer en verdienden ook meer want vooral in balbezit waren we de betere ploeg. Nochtans was het zaak om voortdurend op te letten voor hun omschakeling”, aldus Mechele op de website van Club Brugge.

Voorin liet Club Brugge het opnieuw afweten. Dat zag ook Mechele. “Maar goed, dit is andermaal het verhaal van ons seizoen waarin we te weinig efficiënt zijn in de beide boxes. Het tegendoelpunt geven we te makkelijk weg, terwijl wijzelf geen tweede treffer konden scoren."

Tot slot gaf Mechele nog toe dat een goede doelman nog erger wist te ver komen voor Club Brugge: "Dan moet je uiteindelijk nog tevreden zijn met dat punt en moeten we ook nog Simon bedanken want met twee uitstekende reddingen behoedt hij ons van de nederlaag."