Kanshebbers trainer van de maand september, Fink Vandenbroeck en Ferrera

Drie trainers met het perfecte rapport strijden tegen elkaar

Vandaag om 09:45

September ligt net achter ons. Men kan daarom weer stemmen voor de Trainer van de Maand. Ditmaal zijn de drie kanshebbers Thorsten Fink (KRC Genk), Sven Vandenbroeck (SV Zulte Waregem) en Yannick Ferrera (RWDM).

In de Jupiler Pro League bleef Fink met KRC Genk foutloos. De leider in de competitie won van RSC Anderlecht (0-2), KVC Westerlo (1-0), Cercle Brugge (2-3), Dender (4-0) en KV Mechelen (2-1).

Concurrentie uit de JPL
De twee andere kanshebbers voor de award Trainer van de Maand september komen uit de Proximu League. Vandenbroeck pakte in de competitie 12 op 12 met Essevee en kon zich plaatsen voor de volgende ronde van de Belgische beker. Ook Ferrera bekerde met RWDM verder. In de CPL pakte hij dan weer 9 op 9 en voert met de Brusselaars het klassement aan.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.