Geen Lukaku en De Bruyne, wel Smets en Fofana bij de Rode Duivels

Geen Lukaku en De Bruyne, wel Smets en Fofana bij de Rode Duivels

Vandaag om 10:05

Domenico Tedesco heeft vrijdag zijn selectie bekendgemaakt voor de komende interlandperiode. De bondscoach kan/doet geen beroep op Romelu Lukau en Kevin De Bruyne. Matte Smets, Cyril Ngonge en Malick Fofana zijn wel opgeroepen.

Wat in de lucht hing, is uitgekomen. Tedesco liet De Bruyne en Lukaku uit zijn selectie voor de interlands tegen Italië en Frankrijk. De Bruyne is geblesseerd en wil geen risico nemen. Volgens Tedesco vindt Lukaku het nog te vroeg na zijn late transfer naar Napoli eind augustus.

Lijst van afwezigen gaat verder
Verder is Julien Duranville geblesseerd. Thomas Meunier is nog niet 100 procent en ontbreekt. Thomas Kaminski ontbreekt vanwege persoonlijke redenen. Arthur Vermeeren moet zich dan weer gaan bewijzen bij de beloften.

Debutanten bij de Rode Duivels
Aan nieuwe namen in de groep is er geen gebrek. Cyril Ngonge van Napoli, Matte Smets van KRC Genk en Malick Fofana van Lyon mogen zich dra in Tubeke melden. Ook Maarten Vandevoordt haalde de selectie. De doelman van RB Leipzig moet ook nog zijn debuut maken voor de Rode Duivels. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.