Mignolet over het codewoord van Club Brugge

Mignolet over het codewoord van Club Brugge: “Niet alleen in de Champions League”

1 oktober om 21:18

Simon Mignolet staat met Club Brugge tegenover Sturm Graz in de tweede speelronde van de competitiefase van de Champions League. Mignolet vertelt wat het codewoord gaat zijn voor Club Brugge in het kampioenenbal.

Mignolet legt uit wat het codewoord is voor Club Brugge. “Efficiëntie is hét codewoord in het voetbal. Je wint altijd maximaal met 2 of 3 doelpunten verschil. De kleine dingen maken het verschil”, citeert Sporza Mignolet.

“Ik zei het al vaker: met doelpunten te scoren win je wedstrijden, met de nul te houden en stabiel te zijn win je kampioenschappen. Dat is niet alleen zo in de Champions League, maar ook in de competitie”, aldus Mignolet.

Mignolet benadrukt nogmaals het belang van stabiliteit bij Club Brugge in de Champions League en de Jupiler Pro League. “Ik denk dat we die stap moeten zetten om op middellange termijn succesvol te zijn”, besluit Mignolet.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.