Vandenbempt over de efficiëntie van KAA Gent in Jupiler Pro League

“Ploegen als Anderlecht en Club Brugge kijken vol afgunst naar KAA Gent”

Vandaag om 16:47

Peter Vandenbempt is te spreken over de efficiëntie van het KAA Gent van hoofdtrainer Wouter Vrancken. Volgens de analist zijn onder meer Club Brugge, RSC Anderlecht en Union SG jaloers op de Buffalo’s.

Vandenbempt vindt de efficiëntie bij Gent indrukwekkender dan het veldspel. “De Buffalo's zijn op dit moment efficiënter dan dat ze goed zijn, vind ik. Maar die efficiëntie en die goeie resultaten stimuleren natuurlijk de onmiskenbare groei die er is in het elftal als je het vergelijkt met een maand geleden”, deelt Vandenbempt via Sporza.

Vandenbempt ziet veel mogelijkheden bij Gent. “Er is veel potentieel bij Gent om een goed seizoen te draaien. Maar ik vond ze eigenlijk niet geweldig voetballen tegen Leuven. In de tweede helft moesten ze de wedstrijd zelfs min of meer ondergaan, zonder veel kansen weg te geven”, aldus Vandenbempt. 

“En ze hadden het verschil natuurlijk al vroeg gemaakt: 2 pogingen, 2 doelpunten. Ploegen als Club Brugge, Anderlecht en tot voor gisteren ook Union kijken daar vol afgunst naar”, besluit Vandenbempt over Gent in de Jupiler Pro League.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.