Mignolet over manier waarop Club Brugge zich moet tonen tegen Sturm Graz

Mignolet: “Ons getoond tegen Dortmund, grote stap moeten we maken”

Vandaag om 17:17

Simon Mignolet blikt vooruit op de Champions League-confrontatie tussen Club Brugge en Sturm Graz in Oostenrijk. In de tweede speelronde van de competitiefase van de Champions League neemt de kampioen van België het op tegen de kampioen van Oostenrijk.

Mignolet denkt dat er mogelijkheden liggen voor Club Brugge tegen Sturm Graz. “Maar als we naar onszelf kijken: we hebben getoond tegen Dortmund dat we kansen kunnen creëren. Dat zullen we opnieuw moeten doen”, citeert Sporza Mignolet.

Mignolet legt uit wat Club Brugge zal moeten doen tegen Sturm Graz. “Het is dan kwestie van efficiënt te zijn en aanvallend onze momenten te grijpen. De grote stap die we moeten maken, is ervoor zorgen dat we defensief ook stabiel zijn. We moeten trachten zo weinig mogelijk weg te geven en de nul te houden”, aldus Mignolet.

Mignolet blikt tot slot terug op de eerdere campagne van Blauw-Zwart. “In onze Champions League-campagne van 2 jaar geleden hebben we als collectief heel veel de nul gehouden. Dat zal nu ook belangrijk zijn. Niet alleen om Sturm Graz te kloppen, maar om nog punten te sprokkelen om toch de play-offs af te dwingen”, besluit Mignolet.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.