Simon Mignolet over favorietenrol Club Brugge tegen Sturm Graz

Mignolet over favorietenrol Club Brugge tegen Sturm Graz: “Meeste mogelijkheden”

Vandaag om 16:16

Simon Mignolet blikt vooruit op de Champions League-ontmoeting tussen Sturm Graz en Club Brugge. De doelman van Blauw-Zwart geeft aan dat het voor Club Brugge tegen Sturm Graz moet gebeuren op het miljardenbal.

Mignolet wordt gevraagd of Sturm Graz de meest haalbare kaart is voor Club Brugge. “Het is wel zo dat Sturm Graz in vergelijking met onze andere tegenstanders de ploeg zal zijn waar we de meeste mogelijkheden tegen zullen krijgen, maar dat betekent niet dat de wedstrijd makkelijker zal worden”, deelt Mignolet aan Sporza.

De Oostenrijkers kunnen dezelfde redenering maken als Club Brugge. “Als zij naar hun affiches kijken die ze hebben om punten te sprokkelen, zullen ze zeker minstens even gemotiveerd zijn als wij”, aldus Mignolet.

Mignolet wordt tot slot gevraagd of Club Brugge de favoriet is tegen Sturm Graz. “Ik denk dat we in het verleden al een beter parcours hebben gereden in de Champions League dan zij. Daarom zullen zij ons meer aan de bal laten.”

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.