Belangrijke week Riemer, blijft hij bij Anderlecht of niet?

Belangrijke week Riemer: 'De vraag is nu: hoe zwaar is druk in de bestuurskamer?'

16 september om 10:25
Laatste update: 16 september om 10:50

Het wordt een spannende week voor Brian Riemer. De trainer van Anderlecht staat onder druk en moet presteren. Tom Boudeweel schreef over de kansen van Riemer om bij paars-wit aan te blijven.

Riemer moet hopen dat het Anderlecht-bestuur coulanter is dan de fans van paars-wit. 'De vraag is nu: hoe zwaar is de druk in de bestuurskamer? De namen van René Weiler en Luka Peruzovic werden al vaker genoemd. Dat zijn twee trainers die goede resultaten haalden, maar het voetbal was slecht en die coaches overleefden het toch niet', pende Boudeweel op Sporza.

Tegen KRC Genk kan het wel is de allesbeslissende match zijn voor Riemer. 'Morgen wordt alvast een mooie uitdaging, want dan werkt Anderlecht zijn inhaalwedstrijd af tegen Genk. De ploeg met die leuke voetballertjes, die ze in het Lotto Park zelf zo graag zien. Dat lijkt mij een sleutelwedstrijd voor Anderlecht en voor Brian Riemer als hoofdcoach', aldus Boudeweel.

De Jupiler Pro League-match tussen Anderlecht en KRC Genk begint dinsdagavond om 20:00 uur.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.