Chemsdine Talbi is weer op de velden bij Club Brugge en scoorde

Talbi laat het zien bij Club Brugge: "Nu ben ik terug, en pleine forme"

16 september om 07:35

Club Brugge mag zich weer verheugen op Chemsdine Talbi. Het talent (19) liet afgelopen zaterdag tegen KV Kortrijk al even zien wat hij in huis heeft met een doelpunt (0-3). De flankspeler sprak over zijn terugkeer na een zware blessure.

De aanvaller liet meteen zien waar zijn kracht ligt tegen KV Kortrijk. "Mijn tegenstander passeren en scoren is één van mijn kwaliteiten", vertelde Talbi volgens Het Laatste Nieuws.

Talbi voelt de steun van trainer Nicky Hayen. "Hij geeft me meer en meer vertrouwen. Kort na mijn debuut viel ik uit met een zware blessure. Nu ben ik terug, en pleine forme", zei Talbi.

Aan ambitie ontbreekt het niet bij de rechtsbuiten. "Nu hoop ik op speelminuten in de Champions League. Ik zat al eens in de selectie tegen Benfica, maar heb toen niet gespeeld", aldus Talbi.

Club Brugge neemt het aanstaande woensdag op tegen de finalist van vorig jaar, Borussia Dortmund, in de Champions League.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.