Hasi: "Lullige doelpunten en domme rode kaart"

Hasi briest na 2-0 in Gent: "Lullige doelpunten en domme rode kaart"

15 september om 23:46

KV Mechelen ziet haar opmars in de rangschikking gestuit. Tegen KAA Gent kwam de ploeg van Besnik Hasi al vroeg op achterstand. Ondanks enkele uitgelezen mogelijkheden kon het dat tij niet meer keren. Hasi zelf legt voornamelijk de schuld bij zijn spelers.

"Als we op zo'n lullige manier die twee doelpunten weggeven én nog eens een domme rode kaart pakken, is het frustrerend", liet de trainer zijn gevoelens de vrije loop bij Sporza. Jules Van Cleemput pakte net voor rust op korte tijd twee keer geel, door eerst een overtreding te maken en vervolgens kwaad de bal weg te gooien.

De verdediger zal er de komende dagen nog over te horen krijgen van zijn coach. "Van Cleemput is geen jonge gast meer, hij zal dit geen twee keer meemaken. Zo laat je de hele ploeg in de steek", was Hasi hard. "Cadeautjes hebben we al genoeg uitgedeeld."

Toch hoefde dat nog niet het einde te betekenen voor KV. "We krijgen misschien zelf de beste kansen van de wedstrijd om een goal te maken, maar zij waren scherper dan ons", zag Hasi een belangrijk verschil. Al kon er ook een complimentje van af voor zijn team. "Ik ben trots op de mentaliteit van mijn ploeg in de tweede helft, ze bleven geloven in die terugkeer."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.