"Dit Union kan zeker opnieuw meedoen voor titel in Jupiler Pro League"

15 september om 11:16

Union speelt zondagmiddag tegen Antwerp. Noah Sadiki heeft er alvast zin in. Hij gelooft dat Union ook dit jaar kan meespelen voor de landstitel.

"Ik ben de voorzitter niet, maar als je het mij persoonlijk vraagt, wil ik als echt competitiebeest opnieuw prijzen proberen pakken", aldus Sadiki bij Het Nieuwsblad. "Ik geloof er 100 procent in dat we opnieuw kunnen meedoen voor de titel en met mij iedereen in de kleedkamer. Ik zou niet weten waarom we daar niet in mogen geloven."

Union krijgt wel een lastig schema voor de kiezen met onder meer wedstrijden tegen Antwerp, Standard en Club Brugge. "Dat is het beste wat ons nu kon overkomen. Hoe we het in wedstrijden zoals die van zondag op Antwerp doen, gaat ons veel leren over de mentaliteit en de kwaliteit van de groep. We moeten onze prestatie van tegen Anderlecht proberen te herhalen. Die was goed. Daar kunnen we op teren."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.