Boskamp baalt van de blessure van Vertonghen bij RSC Anderlecht

“Klote voor Jantje, in Belgische voetbalgeschiedenis één van de grootsten”

14 september om 19:29

Johan Boskamp vindt het jammer voor Jan Vertonghen en RSC Anderlecht dat de kapitein geblesseerd is aan zijn achillespees. Boskamp geeft aan dat hij hoopt dat Vertonghen snel verlost is van zijn blessure en noemt de aanvoerder van paars-wit desondanks één van de allergrootsten uit de Belgische voetbalgeschiedenis.

Boskamp baalt van de blessure van Vertonghen bij Anderlecht. “Ik vind het echt klote voor Jantje. Een zeurende achillespees is één van de meest waardeloze blessures waarmee je te maken kan krijgen als voetballer. Sinds het EK heeft hij nog maar twee wedstrijden gespeeld”, citeert Het Belang van Limburg Boskamp.

Boskamp uit zich tot slot lovend over de kapitein van Anderlecht. “In wat wellicht zijn laatste seizoen wordt, zal hij zich zijn seizoensbegin wel anders hebben voorgesteld. Ik hoop dat hij er snel van verlost geraakt. Met meer dan 150 interlands gaat hij toch de Belgische voetbalgeschiedenis in als één van de allergrootsten.”

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.